residentie gustave nieuwbouwappartementen

C&M vastgoed verkoopt nieuwbouwappartementen Residentie Gustave

Redidentie Gustave weldra in verkoop bij C&M vastgoed

C&M Vastgoed heeft nieuws! Wilt u genieten van een gemoedelijk gezinsleven? Dan is een comfortabel appartement in het dorpscentrum van Noorderwijk ideaal. De kleine gemeente staat garant voor frisse lucht en een oase van rust. Tegelijkertijd heeft u alles binnen handbereik:een bakker, slager, schoenwinkel, apotheek, groenten en -fruitwinkel, restaurant en parochiecentrum aan.

Een nieuw nieuwbouwproject van C&M vastgoed

Nieuwbouwproject Gustave herbergt 20 appartementen en een commerciële ruimte. Het private binnengebied telt verschillende tuinen, hagen, bloemen en planten, waardoor het er aangenaam vertoeven is. De rechthoekige en vierkante gevels van ons nieuwbouwproject resulteren in een moderne en kubistische sfeer. De ruime, uitstekende terrassen met strakke balustrades zorgen voor een extra verfijnd en modern uitzicht.

Optimaal comfort

Alle appartementen zijn energiezuinig, voorzien van vloerverwarming en ventilatiesysteem B. Ook de praktische indeling en optimale lichtinval zorgen voor een hedendaagse, comfortabele woonomgeving.

In een groen kader

Residentie Gistave stelt comfort voorop. Het project telt 3 gebouwen die met veel groen omringd worden. Nieuwe tuinen, hagen, bomen en planten zullen er uw leefomgeving opfleuren.

Meer info op www.residentiegustave.be