Noorderwijk nieuwbouw appartementen

Comfortabel wonen in het hart van Noorderwijk.

Ons nieuwbouwproject Gustave ligt in het centrum van Noorderwijk, deelgemeente van Herentals, op de hoek van de Paradijsstraat en de Servaas Daemsstraat.
Het dorp biedt u tal van troeven aan voor een comfortabel gezinsleven. Het is er rustig wonen, u heeft er alle faciliteiten bij de hand en dankzij de centrale ligging, geraakt u vlot op elke besteming.

interieur residentie gustave te koop

Alles gemakkelijk dichtbij

Wie woont in het project Gustave, heeft alles binnen handbereik. In de onmiddellijke omgeving van uw appartement treft u onder meer een bakker, slager, groenten- en fruitwinkel, bloemenwinkel, apotheek, … aan. U kan dus overal gemakkelijk te voet naartoe.

De perfecte uitvalsbasis.

Dankzij de centrale ligging van Noorderwijk bereikt u gemakkelijk elke bestemming. Uw nieuwbouwappartement ligt op een boogscheut van nabijgelegen gemeenten waaronder Herenthout, Olen, Westerlo, Geel en Heist-op-den-Berg. Hoe u zich ook verplaatst, u bent snel waar u moet zijn. Met de auto bent u zo op de autosnelweg E313 Antwerpen-Hasselt. Het station van Herentals is niet veraf en de bus neemt u achter de hoek van uw appartement.

residentie gustave nieuwbouwappartementen

Een gezellig dorp.

In Noorderwijk, dat al meer dan 1000 jaar bestaat, is het goed wonen. Het bloeiende verenigingsleven organiseert het hele jaar door tal van activiteiten voor jong en oud. De groene, open omgeving rond het dorp vormt een oase van rust waar je heerlijk kan wandelen en fietsen.

© Copyright - Gustave bv - Kickstarted by Mailbox