Noorderwijk nieuwbouw appartementen

20 hedendaagse nieuwbouw appartementen in Residentie Gustave.

In het gezellige dorpscentrum van het Kempische Noorderwijk verrijst binnenkort nieuwbouwproject Gustave. Residentie Gustave telt 20 appartementen en een commerciële ruimte. Het comfortabel nieuwbouwproject wordt opgetrokken in een hedendaagse architectuur.

nieuwbouw appartement Noorderwijk Gustave

Comfortabel wonen in de dorpskern van Noorderwijk.

Noorderwijk te koop appartementen

Residentie Gustave ligt in het centrum van Noorderwijk, een deelgemeente van Herentals en grenzend aan Olen. Het dorp biedt u tal van troeven voor een comfortabel gezinsleven aan.

Gustave staat voor gezellig en comfortabel wonen.

Residentie Gustave bestaat uit 3 losstaande gebouwen die zorgen voor een moderne, frisse aanvulling op de nabijgelegen panden. Bovendien baden ze in het groen, wat het uitzicht nog extra in de watten legt.

residentie gustave nieubouwappartement kopen

Genieten van optimaal comfort.

Alle appartementen zijn energiezuinig, voorzien van vloerverwarming en ventilatiesysteem D. Ook de praktische indeling en optimale lichtinval zorgen voor een hedendaagse, comfortabele woonomgeving. Maar ons nieuwbouwproject heeft nog meer in zijn mars. De grote ondergrondse parkeergarage zorgt er namelijk voor dat u nooit op zoek moet gaan naar een plaatsje in de straat. Rijdt u met de fiets? Dan kan u deze stallen in de bovengrondse fietsenberging. Gemakkelijk en veilig dus.

© Copyright - Gustave bv - Kickstarted by Mailbox