residentie gustave appartement te koop interieur

Ruime, hedendaagse appartementen in nieuwbouwproject Gustave .

Wilt u een appartement kopen in regio Herentals en Olen? Dan biedt ons nieuwbouwproject Gustave in het rustige Noorderwijk u ongetwijfeld alle juiste troeven aan. Naargelang uw behoeften kiest u voor een appartement met twee of met drie slaapkamers. Dankzij het aangename ruimtegevoel, de praktische indeling en de hoogwaardige afwerking wordt u hier een gezellig en hedendaags gezinsleven gegarandeerd.

Begeleiding tijdens en na de aankoop.

residentie gustave nieubouwproject

Uiteraard gaat u bij de aankoop van uw appartement weloverwogen te werk. Hoe aangenamer uw thuisbasis, des te beter uw levenskwaliteit. Wij staan u hier graag professioneel in bij. U kan steeds bij ons terecht voor gedetailleerde informatie. Wij staan tot uw beschikking gedurende uw volledige aankoopproces. Maar ook nadien wordt u niet aan uw lot overgelaten. Om de inrichting van uw appartement helemaal af te stemmen op uw persoonlijk smaak, zal de kopersbegeleiding u met raad en daad bijstaan. Tijdens het ganse bouwproces zijn zij uw aanspreekpunt.

Noorderwijk te koop appartementen

Optimaal wooncomfort binnen.

Woont u graag op het gelijkvloers, de eerste of tweede verdieping? Op elk niveau geniet u van een sterk ruimtegevoel. De grote ramen tot op vloerniveau, die voor veel lichtinval zorgen, zetten dit nog extra in de verf. De appartementen worden piekfijn afgewerkt. De basisinrichting is uiterst kwalitatief. Zo is de keuken volledig uitgerust en voorzien van Siemens toestellen. Heeft u zelf een bepaalde binnenafwerking in gedachte, dan passen wij uw appartement simpelweg aan uw smaak aan. Alle appartementen beschikken bovendien over vloerverwarming en een ventilatiesysteem D. U woont hier dus niet alleen extra comfortabel, uw energieverbruik wordt ook tot een minimum beperkt.

Ruime tuinen en terrassen buiten.

Tijdens de winter maalt u er misschien niet om. Maar bij goed weer geniet u waarschijnlijk wel graag van een plaatsje in de zon. En dan komen de ruime tuinen en terrassen goed van pas. De appartement op het gelijkvloers beschikken over een tuin van minstens 65 m². De tuinen liggen in het afgesloten binnengebied met bomen, struiken en bloemen. De wintergroene hagen geven de tuinen alle privacy. Woont u de eerste of tweede verdieping? Ook dan bieden de leefterrassen met een perfecte oriëntatie alle ruimte om te genieten van de zon.

nieuwbouw appartement Noorderwijk Gustave
© Copyright - Gustave bv - Kickstarted by Mailbox